Welkom in het gastenboek van Wandelvereniging D.O.S. Dwingeloo!

Laat weten wat u van de tochten, de vereniging of de website vindt.

57 berichten op “Gastenboek

 1. Wij hebben vandaag de 70 ste krentebloesemtocht gelopen,de 30km
  Hij was super mooi Veel mooie natuur mooie vennetoestel. Ook goed geregeld qua bewegwijzering top n pluim voor alle vrijwilligers
  Het boompje hebben we hier gelaten t hoort hier en niet bij ons maar top

 2. Zaterdag 24 April. een leuke tocht. Ondanks dat wij al vaker gelopen hebben in Dwingeloo is het altijd weer een verrassing. Alle vrijwilligers bedank en op 1 mei ben ik zeker weer van de partij. (s16) (s20)

 3. hallo.Van harte gefeliciteerd met jullie 70 jarig bestaan.Dit kan natuurlijk ook alleen maar als je zulke mooie tochten uitzet. Ik heb zaterdag en met mij vele anderen genoten van een mooie tocht, goed gepeild en mooie rustlocaties. De krentenbloesem in bloei,een geweldig gezicht. Bij het inschrijven en het afmelden een kleine attentie ,bedankt .

  • Hallo
   Mijn man heeft in ,volgens zijn medaille”” de 15 de tocht in 1961 gelopen.
   En is dit jaar nu 2017 de 70 jaar? Zou toch 71 moeten zijn?
   Hij heeft ook in 62,63, en 1964 dat was de achttiende tocht .
   We zijn benieuwd hoe dit zit.

   Groet fam. Harms

 4. krijg nou wat; zit ff m’n kast op te ruimen en wat vind ik?
  2 oude medailles van de Krentebloessemtocht; van de 29ste en de 31ste editie.
  Iemand interesse?

 5. Bedankt voor de prachtige tocht. Wij hebben ivm de warmte 15 km gelopen.
  Het was prima te doen, vroeg gestart.
  Er was zelfs nog gedacht aan een extra rust met watervoorziening en komkommer.

 6. Wat jammer dat het te heet wordt voor de 40 km….maar goede beslissing. Zou een 25km. niet haalbaar zijn? Trekt misschien wat meer wandelaars dan de 20. We hopen mee te kunnen doen…zoeken nog oplossing voor hondje. SUCCES en hou het hoofd koel!

 7. Zijn jullie er ook al weer klaar voor?
  De 99e editie van de nijmeegse vierdaagse zal plaatsvinden van 21 t/m 24 juli in nederlands oudste stad.

 8. Dag beste mensen ,
  Heb 5 juli de 20 km. gelopen , het was zoals voorheen perfect !
  Een warme douch voor de organisatie ! (s02)

  Groet Riekert

 9. Afgelopen zondag Rondom de Siepel ( 20 km) gewandeld. Perfect georganiseerd en de complimenten aan de uitzetters en de “bepijlers” Routebeschrijving was eigenlijk niet eens nodig. We komen volgend jaar weer.

 10. Hallo DOS-sers, we hebben weer een mooie tocht bij jullie mogen lopen….DE generale voor de 4-daagse Nijmegen! Prima verzorging, prachtige route en jullie hadden een heerlijk zonnetje geregeld! Klasse. We hebben een serie foto’s gemaakt die te zien zijn op http://www.troch-rinnen.nl Bedankt en graag tot een volgende keer….. groetjes Albert en Meintsje

 11. de Bostocht lijkt me een prima aanloop(wandel) voor de Nijmeegse vierdaagse. Ik mis echter een omschrijving / route op jullie website.
  mvg
  FW
  ps (ook) graag antwoord per email

 12. Hierbij wens ik iedereen een hele goede jaarwisseling en een gelukkig maar vooral gezond 2013 toe.

  Ga zo door met jullie site, en we zien jullie tijdens de 97e editie van de Nijmeegse Vierdaagse.
  Deze vindt plaats van 16 t/m 19 juli.

  Tot ziens op de via gladiola, en op het wandelportaal van Perry van Empel.

 13. De foto’s van de 4e Rond de Siepel wandeltocht staan op onze website online. Een mooi goed georganiseerde tocht welk ons wel wandel en foto plezier gaf. veel kijk plezier.

 14. Wat hebben we weer genoten van de mooie tocht !
  We zijn zelfs met 3 dames lid geworden van de CLUB !!
  graag tot de volgende keer

 15. Hoi Dossers! We hebben weer genoten van de mooie tocht gister. Jullie troffen het beter dan de collega’s in Oldeberkoop 2 weken terug. Prachtig weer omlijste deze mooie tocht. We hebben foto’s en een verhaaltje op onze website http://www.troch-rinnen.nl gezet. Bedankt voor de goede zorgen afgelopen zaterdag!! Groeten van Albert en Meintsje

 16. Dag beste mensen van DOS ,

  het was weer geweldig , ontvangst , bepijling …gigantische
  mooie tocht….20 km.
  tot ziens….groet

 17. We hebben al twee keer een mail gestuurd voor informatie over het lidmaatschap. We hebben hier helaas geen antwoord op gehad. Worden emails niet gelezen en beantwoord??

 18. reeds 2 avonden gelopen, leuke routes weer.
  we hebben gezien dat er een verjonging heeft plaats gevoden onder de uitzetters, goede zaak !!

 19. Met papa 10 km gelopen, mooie medaille gekregen, lekker ijsje gegeten op de camping. Lorenzo (6jr) (s19)
  Met mam 20 km gelopen, wel moe en zere voeten maar het was erg mooi en weinig regen, wel goed kijken dat je niet uitglijd in de modder. Lekker nog even kunnen schommelen bij het theehuis. Grappig we kwamen mijn broertje en pap nog tegen toen de route samen ging een stukje. Jovanny (9jr) (s19)

 20. Hallo,

  28-04-2012 de tocht gelopen (20 km.) een leuke tocht ,
  had de route beschrijving niet nodig ……wederom perfect!!!!
  hartelijke dank,

  groet…….ook van Spooky (hond) (s19)

 21. Zaterdag de bostocht 20 km gelopen. Wat een prachtige route, toch weer hele leuke paadjes ontdekt.

  tot de Siepeltocht

 22. Gisteren de 40 gelopen tijdens de Bostocht. Petje af voor de uitzetters en de organisatie! Mooie route! We komen zeker nog een keer terug.
  Groet’n oet Grunn’n

 23. wederom van de partij voor de 20 km.
  mooie route, goed weer , maar… 1 puntje van kritiek… 1 stop bij de Noordster vinden we wel wat weinig.
  verder zien we elkaar weer bij de avond 4 daagse.

 24. datum 11-04-2011

  Ik heb gisteren deze tocht samen met mijn moeder voor het eerst gelopen . Wij hebben de 20 km. gedaan en hij was geweldig. Mooie omgeving,heeeel mooi wandelweer,en de organisatie had alles goed voor elkaar. Tot de volgende keer.
  Groetjes van Jolanda en Annemarie

 25. Mijn zoon Jarno en ik hebben het wandelen ontdekt. Wat een heerlijke bezigheid om te doen. Wij hebben vandaag voor het eerst meegedaan aan de Krentenbloesemtocht en dat was de tweede keer dat wij aan een georganiseerde wedstrijd hebben meegedaan. Wij hebben een geweldige dag gehad. Het weer zat natuurlijk ontzettend mee, de organisatie was goed, de route prachtig. Ondanks de jonge leeftijd van Jarno (hij is 11) hebben wij gekozen voor de 20 kilometer. En dan merk je dat hij getraind is. Het ging super en het is zeker voor herhaling vatbaar.

  Groetjes,

  Jarno en Jetty

 26. Zondag 26 september j.l. heb ik samen met mijn hond Joris de 20 km. wandeltocht gelopen. Hierbij wil ik de organisatie bedanken voor de prachtige tocht en goede organisatie. Voor mij was dit de 2e geörganiseerde wandeltocht die ik liep. Ik heb de smaak te pakken. Zaterdag ga ik de 20 km. in Norg lopen.

  Groet van Metje en poot van Joris

 27. Ook wij waren weer aanwezig, de dames uut Dwingel. Echter nu met z’n viertjes. Wederom een mooie route,puik weer, gezellige stop met warme kersen. We zien elkaar graag volgend jaar !!!!

 28. probeer als eenzame wandelaar op de 20 km rustig het parcours te lopen,wordt ik opgewacht door een fanatieke fotograaf van d.o.s. haha. was weer een mooie tocht door een omgeving die je niet vaak loopt bij tochten van d.o.s. jammer dat het zo mistig was in het begin,verder primo de luxe. (s19)

 29. Afgelopen voorjaar ben ik op wandelvakantie geweest naar Oostenrijk met vorderstoderreizen.nl
  De wandelingen waren fantastisch en het hotel was goed. De prijs voor 10 dagen all-in was goedkoop te noemen, slechts Euro 349,00. De najaarsreis van 7 dagen kost slechts Euro 249,00 all-in exclusief het vervoer van en naar Oostenrijk. Indien je met de auto reist en je kunt nog 1, 2 of 3 passagiers meenemen, ontvang je Euro 110,00 per medepassagier.
  Indien je nieuwsgierig bent geworden moet je eens surfen naar vorderstoderreizen.nl
  Groeten, Klaas Spijkerman.

 30. (s19) Met de wandelvereniging de bostocht gewandeld. Wederom een schitterende tocht, het was tropisch warm.
  De bossen gaven heerlijke verkoeling. Jammer dat bij het rustpunt (camping de Noordster) de bediening zo traag was. (s11) Uiteraard weet je dat wanneer het druk is, je langer moet wachten. Maar er liep maar 1 meisje op het terras, pas later kwam er 1 bij. De kippensoep was overigens heerlijk. (s09) 26 sept. probeer ik zeker weer te komen wandelen, de dag ervoor kom ik terug van vakantie.

 31. Zaterdag de 20 km. wederom met 7 dames.Geweldige mooie route met een extra rustplaats erin, de Anserdennen. Heerlijke eigengebakken appelgebak!!. Leuke,smalle bospaadjes een compliment aan de uitzetters.
  tot volgend jaar maar weer.

 32. Ook tijdens de 3e tocht in en om het prachtige Dwingeloo was ik weer present. Een prachtige tocht van 20 km. (s19) gewandeld. De eerste 10 km. door dorpen in de omgeving van Dwingeloo en de 2e helft ging grotendeels door de bossen. (s01)

 33. Hallo heb op 4 juli mee gedaan met 40 km lopen,wou even zeggen dat ik het een mooie en goede route vond. Is voor herhaling vatbaar denk ik. Na de dag liep ik terug naar de auto met een leuke jonge dame, zou graag willen weten wie dat was. Dus als je dit leest reageer dan maar even.

  Groetjes Mark

 34. Samen met mijn zoon, afgelopen zondag, de 30km gelopen. Inderdaad geen krentenbloesem meer, maar toch een prachtige tocht en perfect uitgezet! Onze complimenten voor de organisatie.
  Alleen jammer van die paddestoel op het eind, Dwingeloo 0,4km rechtdoor, en wij moesten linksaf om op de 30km te komen. Onddanks de vermoeide voeten van het ongelijke terrein hebben we de verleiding weten te weerstaan…

 35. Zaterdag met 6 dwingeler/dames/meisjes 20 km. tocht gelopen. Een kompliment aan de uitzetters. Toch weer over paadjes gelopen waarvan we het bestaan niet wisten!!
  Mooie route…

 36. (s19) Gisteren de krentenbloesemtocht gewandeld, een prachtige tocht. Vooral het gedeelte door het natuurpark
  Dwingelerveld. De verzorging was prima, waarschijnlijk kom ik 4 juli weer voor de bostocht.

 37. Ik had jullie site nog niet bekeken, maar bij het doorlopen van de bondssite stuitte ik op die van jullie. Mijn welgemeende complimenten. Ziet er gelikt uit en is zeer gebruikersvriendelijk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *